Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poprav’c – popravljalnica električne in elektronske opreme

7. junija @ 16:00 - 19:00

Serija dogodkov Serija dogodkov (Poglej vse)
7.6. do 4.10.2024 Poprav'c - popravljalnica električne in elektronske opreme

Tudi najboljši kdaj fašejo popravca! Vsaka naprava si, ne glede na njeno starost, model ali težavo, zasluži drugo priložnost. Zakaj bi vaš grelnik vode, likalnik ali toaster ob prvi okvari pristali na smetišču, če potrebujejo le malo tehnične nege? Ne znate sami? Ni problema! Mi vam častimo najboljšega serviserja, ki vas bo inštruiral skozi popravilo. Med servisiranjem boste aktivno sodelovali in se obstrokovnem vodstvu naučili, kako v prihodnje sami popraviti svoje aparate. Kot se za popravca spodobi!

::Prijave:: Zaradi omejenega števila mest so obvezne spletne prijave: https://forms.gle/PTN5vmpRKWNe1wZK7

Izberite želen termin in navedite, katere predmete boste prinesli ter opis težave. Prinesite katerikoli električni ali elektronski aparat, ne glede na vrsto ali znamko.

::Orodje in materiali:: Vse potrebno orodje in osnovni potrošni materiali bodo zagotovljeni. V primeru, da je potreben specifičen rezervni del, vam bo naš serviser svetoval, kje in kaj točno kupiti. Aparat lahko vmesni čas počaka na naslednji dogodek v Knjižnici Reči.

::Brezplačna udeležba:: Za vse udeležence je udeležba popolnoma brezplačna. Se vidimo na Popravcu!

::Bomo samo popravljali?:: Sploh ne! Ves čas Popravca bo na dvorišču deloval KR šank, kjer si lahko natočite limonado in spijete kavo med čakanjem na popravljanje, pavzo sredi težkega dela ali posedanjem po uspešno popravljenem aparatu. Ob uradnih urah Knjižnice Reči vedno deluje tudi Izmenjevalnica še delujočih aparatov. Če imaš doma še delujočo električno ali elektronsko napravo, ki je ne potrebuješ več, jo lahko odložiš na izmenjevalni polici in vzameš z nje kakšno, ki bi ti prišla prav.

______________________________________________________________ Pri izvedbi Popravca sodelujemo Knjižnica Reči, Mladinska postaja Moste, Mašinotek, Skupnostna kavarna ter Podjetje ZEOS, d.o.o. (v sklopu njihovega projekta Life Spodbujamo e-krožno) Dogodek podpira: Oddelek za varstvo okolja MOL Projekt LIFE Spodbujamo e-krožno (LIFE Turn to e-circular), nosilec ZEOS d.o.o. je delno sofinanciran s strani Ministrstva za okolje in podnebje in energijo ter Evropske komisije. Projekt traja od leta 2020 in do konca leta 2024.

 

Email – Organizator: info@knjiznicareci.si

 

Stroški Dogodka: Prost vstop

 

 

7.6. do 4.10.2024 Poprav'c - popravljalnica električne in elektronske opreme

Details

Date:
7. junija
Time:
16:00 - 19:00
Serije:
Event Category:
Website:
https://knjiznicareci.si/popravc/

Organizer

Knjižnica Reči
Phone
031 017 407
View Organizer Website

Drugo

Regija
Osrednjeslovenska
Občina
Ljubljana
Izobraževanja
Delavnice

Venue

Knjižnica Reči
Belokranjska ulica 6
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map
Phone
031 017 407
View Venue Website