Na delavnico vabljeni vsi, ki ste usvojili peko kruha z drožmi in bi radi naredili naslednji korak v odkrivanju peke z drožmi. Tokrat se bomo lotili peke sladkih dobrot malo drugače. Na delavnici boste spoznali, katere sladke dobrote lahko brez težav naredite tudi z drožmi. Naučili se boste narediti obogateno kvašeno testo z drožmi ter kako zanje skrbeti. Seznanili se boste z tehniko obdelave testa, t. i. stretch&fold tehniko, spekli in seveda tudi pojedli pregrešno sladke dobrote. Na delavnici bomo oblikovali značilne francoske brioše, švedske cimetove rolice ter rusko babko v mini obliki. O mentorjih: Delavnico bo vodila Ksenija Podgrajšek, doktorica s področja prehrane in ustanoviteljica butične pekarne z imenom Pekarna malo drugače. V svoji pekarni peče več kot 30 različnih vrst kruha in različnih sladkih dobrot. Vsi izdelki so ročno narejeni izdelani z drožmi in ekološkimi sestavinami.
Stroški Dogodka: 60,00 €