Na delavnico vabljeni vsi, ki ste usvojili peko kruha z drožmi in bi radi naredili naslednji korak. Tokrat se bomo lotili peke sladkih dobrot malo drugače in spoznali, katere so tiste, ki jih lahko brez težav naredimo tudi z drožmi. Zamesili in oblikovali bomo značilne francoske brioše, švedske cimetove rolice ter rusko babko v mini obliki. Naučili se bomo, kako zamesiti obogateno kvašeno testo z drožmi in kako zanje skrbeti ter se seznanili s tehniko obdelave testa, t. i. stretch&fold. Pečene in hrustljave dobrote pa bomo na koncu delavnice seveda tudi pojedli. O mentorici: Delavnico bo vodila Ksenija Podgrajšek, doktorica s področja prehrane in ustanoviteljica butične pekarne z imenom Pekarna malo drugače, kjer peče več kot 30 različnih vrst kruha in različnih sladkih dobrot. Vsi izdelki so ročno narejeni izdelani z drožmi in ekološkimi sestavinami.
Stroški Dogodka: 60,00 €