Loading Events

« All Events

NESSI GOMES • Koncert “Na jasi” & Vocal Odyssey delavnica • Slovenia

12. avgusta @ 20:00 - 22:00

40€
12.8.2024 NESSI GOMES • Koncert “Na jasi” & Vocal Odyssey delavnica • Slovenia

POLETNI KONCERT V ČAROBNEM AMBIENTU

 

💫 “Neskončno me radosti, da bom v sklopu svoje poletne turneje ponovno obiskala Slovenijo, drage prijatelje in čudovito občinstvo!

Želim, da se povežemo v Bistvu, da nas glasba poveže z Izvorom! Poletni večer na prostem je tisto, kar lahko letos doživimo skupaj! Hvala, da ste,” Nessi Gomes.

🫶🏻 Izjemna tekstopiska in avtorica po lanskem razprodanem koncertu PONOVNO PRIHAJA MED NAS, tokrat v poletje odet magičen ambient na prostem, kjer bo ustvarila osupljivo vokalno popotovanje skozi njej edinstveno in v dušo segajoče interpretiranje izpovedne avtorske glasbe s pridihom tradicije, za katero pravi, da je čustvena in “večja od Življenja”. Koncert prinaša svežino novega, tudi skozi izid skladbe “Morning Mirrors”, kjer neustrašno nagovarja “toksično ženskost”, se poglablja v teme ljubosumja, primerjanja in bolečih posledic, ki jih le-te prinašajo.

 

🪞 “Morning Mirrors” je opomnik, da presežemo omenjene vzorce in hkrati povabilo, da s sočutjem in razumevanjem ustvarjamo svet, kjer je ženska ženski podpora in veter v krila na njeni poti opolnomočenja.

🙏🏻 Skupaj ustvarimo čaroben večer odprtosti in potovanja v Veličini ene in Edine – GLASBE.

✨ S seboj lahko prinesete sedala ali podloge za travnato površino, kjer vam bomo pričarali nepozabno doživetje zlitja Narave, Glasbe in gostoljubja.

📍 Čarobnost letošnje lokacije Hiša Lisjak – Na jasi (Miklavž pri Taboru 12, 3304 Tabor (Vransko)).

 

Vrata prizorišča: 18:00 Začetek koncerta: 20:00

✨✨✨ 13. avgust! VOCAL ODYSSEY DELAVNICA Dan po koncertu toplo vabljeni na delavnico vokalnega popotovanja “Vocal Odyssey” z Nessi Gomes!

🎫 Več informacij in prijave na delavnico: www.zavodglas.si/nessi-gomes-slovenija

✨✨✨ Nessi s svojo glasbo v ljudeh prebuja globoka notranja potovanja na krilih zgodb življenja, o katerih prepeva s pridihom čarobnega in nezemeljskega. Z ljubeznijo in globokim spoštovanjem se preda izpovedni glasbi in vibracije “hipnotičnih tonov” poslušalcem omogočajo, da se z Nessi preprosto zlijejo v nepozabno zvočno odisejo. Prav tako še vedno živ album “Diamonds & Demons” razkriva pristno in iskreno iskanje Svetlobe, globine, upanja in Resnice. Je iskanje umetnosti, Ljubezni in zaupanja!

 

💗 🎫 Vstopnice na voljo na: https://www.eventim.si/si/vstopnice/nessi-gomes-koncert-na-jasi-tabor-hisa-lisjak-na-640461/event.html

🎫 Nakup vstopnic si lahko prav tako zagotovite na vseh prodajnih mestih v sistemu Eventim Si (Petrol, Pošta Slovenije, OMW, Big Bang, 3dva trafike …).

Stroški Dogodka: 40,00 €

 

Email – Organizator: dogodki@zavodglas.si

 

 

 

 

Details

Date:
12. avgusta
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
40€
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/437705198908764

Drugo

Regija
Savinjska
Občina
Tabor
Glasba
Koncerti

Venue

Hiša Lisjak Na Jasi
Miklavž pri Taboru 12
Tabor, 3304 Slovenia
+ Google Map
View Venue Website