Poletje je pred vrati, z njim pa sezona piknikov in dobrot z žara. Na delavnici Burger iz nule v nulo! se bomo naučili sami pripraviti vse sestavine za gurmanski burger – zamesiti in speči popolne bombetke, namešati omakice in začiniti dodatke, nenazadnje pa tudi kupiti pravo meso, ga oblikovati v polpete ter primerno začiniti in speči. Izognite se nakupovanju predpripravljenih, procesiranih živil z nepotrebnimi dodatki in se naučite, kako pripraviti gurmanski burger iz osnovnih živil v lastni kuhinji, na balkonu ali na vrtu. O mentorjih: Delavnico bo vodil Marko Butalič, lastnik trgovine z mesom Meat Business Shop, predvsem pa mesar z dolgoletnimi izkušnjami, ki pogosto organizira tudi mesarske in kuharske delavnice tako za profesionalce s področja kulinarike in živinoreje kot tudi za ljubitelje. Redno organizira tudi lastne cateringe ter sodeluje na mnogih kulinaričnih pop-upih (DuBop, Domačija Novak, Prulček, Mala terasa, Dobro vino …) in festivalih (Pivo & Burger Fest, Odprta kuhna …).
Stroški Dogodka: 60,00 €